Elgkarbonader

Elgkarbonader smaker skikkelig godt. Siden elgkjøtt er så magert, kan de fort bli litt tørre, men denne oppskriften gir saftige, smakfulle elgkarbonader.

Elgkarbonader
Elgkarbonader

1 kg malt elgkjøtt

2 ss potetmel

1 ss salt

2 ts pepper

1,5 dl fløte

1 ts muskat

2 ts timian

0,5 dl Farris

Elt alt sammen, enten for hånd, eller i en kjøkkenmaskin. Elgkarbonader stekes som vanlige karbonader, men pass på at de ikke steker for lenge, så de blir tørre. Server karbonadene med poteter, stekt løk og annet tilbehør du har lyst på, eller så enkelt som på brødskiva, med stekt løk og sylteagurk.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese