Bloody Mary

Bloody Mary er en populær frokostdrink, som jeg liker godt å få et glass av på flyturer, av en eller annen grunn. Fargen ligner på blod og drinken er oppkalt etter Englands første regjerende dronning, som er ansett som ganske blodtørstig, etter at hun dømte ca. 300 mennesker til å brenne på stake.

Drinken ble første gang laget på New York Bar i Paris i 1921, men oppskriften har endret seg litt med tiden.

5 cl vodka

4 dråper Worchestershire sauce

2 dråper tabasco

2 cl nypresset sitronsaft

Litt salt og pepper

10 cl tomatjuice

Isbiter

Bland vodka, Worchestershire sauce, tabasco, sitronsaft, salt og pepper i et longdrinkglass. Legg i isbiter og rør inn tomatjuicen.

Pynt Bloody Mary med en selleristang

Bloody Mary
Bloody Mary

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese