Marinert ost – godt i salater, eller som en av ingrediensene i et tapasmåltid.

Marinert ost passer godt i salater og på tapasbordet. Jeg startet å lage den, da Tine sluttet å lage en tilsvarende, for noen år siden. Jeg tar den ofte med meg til jobben, der den er et populært tilbehør til salaten i lunsjen. Marinaden kan brukes som dressing til de som ønsker det.

3 dl olivenolje

3 dl rapsolje

1 glass god oliven

1 glass marinerte, soltørka tomater

1 glass marinerte hvitløksfedd

1 ts pepper

1 finhakket chili

1 pose Knorr dressingmix (det finnes flere varianter og jeg liker å variere)

Rør alt godt sammen og bland inn gulost (f.eks. jarlsberg) i terninger. Marinert ost kan brukes med en gang, men blir best om den får trekke til seg smaker i et døgn eller to.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese