Marinert ost passer godt i salater og på tapasbordet. Jeg startet å lage den, da Tine sluttet å lage en tilsvarende, for noen år siden. Jeg tar den ofte med meg til jobben, der den er et populært tilbehør til salaten i lunsjen. Marinaden kan brukes som dressing til de som ønsker det.
3 dl olivenolje
3 dl rapsolje
1 glass god oliven
1 glass marinerte, soltørka tomater
1 glass marinerte hvitløksfedd
1 ts pepper
1 finhakket chili
1 pose Knorr dressingmix (det finnes flere varianter og jeg liker å variere)
Rør alt godt sammen og bland inn gulost (f.eks. jarlsberg) i terninger. Marinert ost kan brukes med en gang, men blir best om den får trekke til seg smaker i et døgn eller to.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.