Pitabrød med pesto, mozzarella og skinke

Pitabrød med pesto, mozzarella og skinke er en lettvint og velsmakende lunsjrett eller om du er litt småsulten på kvelden.

Du steker pitabrødet som det står på pakken (eller du lager dine egne). Når du har åpnet dem, smører du et lag med pesto, legger på litt salat, mozzarella, skinke og soltørka tomater. Lukk dem og risle over litt balsamico. Det er smart å bruke en balsamico som er tyktflytende, for det gir i tillegg til god smak, også en lekker effekt.

Om du har lyst til å lage dine egne pitabrød, finner du en bra oppskrift HER.

Du får kjøpt pesto i alle matbutikker nå, men om du vil servere en som er knallgod, kan du lage den selvog du finner oppskrift her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

4 kommentarer om “Pitabrød med pesto, mozzarella og skinke

Stengt for kommentarer.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese