Tacopizza med kylling

Tacopizza med kylling er populært hos oss og en fin variant på fredagstacoen.

Jeg bruker vanlig pizzabunn som du finner oppskrift på HER.

1 glass tacosaus med ønsket styrke

400 g kyllingfilet i strimler

1 løk i strimler

1 pose, eller hjemmelaget tacokrydder

1/2 finstrimlet purre

10 minitomater, delt i to

1 liten boks mais

Skiver av jalapeño (om du tør)

Reven ost, gjerne vellagret

1 pose tortillachips – nachos

Kylling og løk stekes i litt olje sammen med tacokrydder.
Tacosausen brukes som pizzasaus. Du kan velge den styrken du liker best, men jeg bruker medium sterk saus. I tillegg til kyllingen, legger jeg på finstrimlet purre, biter av tomat, mais, jalapeño og selvfølgelig ost. Stek tacopizza på 230 grader, midt i ovnen og steketiden nærmer seg slutten, legger du på tortillachips. De smaker ekstra godt når de får bli litt lune.

Server tacopizza sammen med guacamole eller rømme.

Du finner flere oppskrifter på forskjellige typer tacopizza og andre meksikanske oppskrifter her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese