Pizzaboller

Pizzaboller er veldig kjekk turmat, lunsj og passer godt i barnebursdag. De smaker godt både varme og kalde og er fine å fryse ned til senere.

Jeg starter med pizzabunnen. Du finner oppskrift på den HER.

Pizzasaus:

1 boks hakkede tomater (helst Mutti)

1 finhakket løk

1 laurbærblad

1 ss tørket oregano

2 finhakkede fedd hvitløk

1 ss tørket basilikum

1/2 ts pepper

Noen dråper tabasco

1 ts knust fennikel

Bland alt i en kjele. Det må koke lenge, gjerne en time eller mer.

Når bunnen er ferdig hevet, kjevler jeg den ut til et rektangel, smører på pizzasaus. Oppa sausen legger jeg sprøstekt bacon, hakket løk og ost. Jeg ruller bunnen sammen til en pølse og skjærer den i tommetykke skiver, som jeg setter på stekebrettet til heving i ca 30 minutter.

Pizzabollene stekes på 200 grader til de blir gylne og fine.