Salma med litt smak av Østen – nydelig og lettlagd

Salma med litt smak av Østen er rask og enkel å lage og smaker godt. Om du ikke liker koriander, kan du bruke bladpersille.

2 ss soyasaus

2 lime, kun saften

1 ss sesamolje

2 ss hvitvinseddik

2 ss honning

1 mango i små terninger

2 ss brunt sukker

300 g salma i små terninger

1 potte finhakket koriander

1/2 agurk i små terninger

Bland sesamolje, soyasaus, limesaft, hvitvinseddik, honning og brunt sukker. Legg laksen i blandingen og la den marinere i kjøleskapet 1/2 time.

Når laksen er ferdigmarinert blander du den med finhakket koriander, mango i små terninger og agurk i små terninger.

Jeg bruker en metallring til anretningen og pynter med et korianderblad. Det smaker godt med litt sprøtt til salma med litt smak av Østen og her har jeg brukt grissini, som er en god, italiensk kjeks.

 

Du finner masse fristende forretter HER.

Salma med litt smak av Østen
Salma med litt smak av Østen

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese