Fetaostbiffer med tzatziki

Fetaostbiffer med tzatziki smaker godt med både ovnsbakte poteter som middag, og som lunsj i pitabrød. Denne oppskriften er passe til 4 personer.

3 skiver smuldret loff

2 dl vann

800 g lammedeig eller karbonadedeig

2 egg

1 finhakket rødløk

3 ss tzatzikikrydder

2 ts pepper

2 finhakkede røde paprikaer

1 dl finhakket persille

100 g fetaost i terninger

Bløt loffen i vann. Tilsett kjøttdeig, egg, rødløk, tsazikikrydder, pepper, rød paprika, finhakket persille og fetaost. Form deigen til biffer og stek dem i smør i stekepanne til de får fin farge på begge sider, før de legges over i ildfast form og etterstekes ved 225° i ca. 10 minutter.

Server fetaostbiffer med tzatziki, ovnsbakte poteter og salat. Eller legg biffene i pitabrød med tzatziki og salat som en lettere lunsjrett.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese