Julegløggsild

Julegløggsild er kjempeenkel å lage og smaker veldig godt til julefrokosten. Husk å beregne tid til at smakene skal få satt seg.

2 glass kryddersild

1 dl julegløgg

2 ss julegløggkrydder

1 dl rosiner

1 dl hasselnøtter

Hell kryddersild inkl. laken i en bolle og bland med julegløgg, julegløggkrydder, rosiner og hasselnøtter. Hell blandingen over i glass eller krukker og sett på lokk. La julegløggsild trekke i 2 døgn i kjøleskapet før den spises.

 

Du finner mange spennende sildeoppskrifter her.

Julegløggsild
Julegløggsild

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese