Oldebestas sild i det grønne

Oldebestas sild i det grønne er en gammel familieoppskrift og min absolutte yndlingssild.

8 spekesildfileter

2 dl majones

2 dl rømme

4 ss agurkmiks

1 lite glass kapers

4 ss finhakket persille

4 ss finhakket dill

Fisken vannes ut, som det står på pakken. Når den smaker passe salt, deles den i passe biter og blandes med majones, rømme, kapers, agurkmiks, finhakket persille og finhakket dill.

La oldebestas sild i det grønne stå i kjøleskapet i 2 døgn før du spiser av den.

Du finner flere sildeoppskrifter her.

Oldebestas sild i det grønne

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese