De voksne barna på 3-retters middag

De voksne barna på 3-retters middag er alltid hyggelig. Det er ingen spesielle hensyn å ta, siden alle har blitt ganske så altetende og det er heller ingen allergier å ta hensyn til.

Forrett:

1/2 finhakket paprika

200 g pillede reker

1 finhakket vårløk

1 mango i små terninger

2 finhakkede, røde chili

1 lime, kun saften

1 neve finhakket koriander

Bland alt sammen og fordel i 4 porsjonsformer.

Avokadokrem:

1 avokado

1 lime, kun saften

2 ts honning

2 ss fløte

Kjør ingrediensene til en jevn masse med stavmikser, hell blandingen  over i en spumaflaske og sprøyt litt på toppen av hver skål. Om du ikke har spuma, kan du legge avokadokremen på med en spiseskje.

Strø over litt knust spelt- og honningknekkebrød fra Sigdal Bakeri eller noe annet sprøtt og godt. Pynt med frisk koriander og et par gressløkstrå.

Til hovedrett serveres andebryst med en nydelig ferskensaus. Oppskriften på dette finner du HER.

 

Desserten er en lekker variant av rom- og rosinis, som de voksne barna elsker. Du finner oppskrift på den HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese