Hjemmelaget rekesalat

Hjemmelaget rekesalat er perfekt å lage etter du har servert ferske reker. Jeg skreller dem med en gang vi har spist og noen ganger fryser jeg dem til f.eks. fiskesuppe senere. Andre ganger lager jeg en deilig rekesalat, som smaker mye bedre enn ferdigkjøpt og som alltid forsvinner under neste frokost. Det beste med hjemmelaget rekesalat, er jo at den faktisk inneholder reker og ikke bare noen til pynt på toppen.

4 dl ferdig rensede reker

1 pose majones

1 ts dijonsennep

Litt finhakkede urter (dill, gressløk eller persille)

Sitronsaft

Pepper

Bland alt og smak til med sitronsaft og pepper.

Hjemmelaget rekesalat smaker godt sammen med f.eks. fiskepudding og røykelaks også, eller prøv den sammen med pølse i brød/lompe.

Hjemmelaget rekesalat

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese