Pasta med gorgonzolasaus

Pasta med gorgonzolasaus smaker så godt. Om du ikke er glad i blåskimmelost, bør du prøve denne likevel. Osten blir som et slags krydder. Denne oppskriften passer til 4 personer.

1 løk

1 pk sopp i skiver (f.eks. sjampinjong eller aroma)

¾ ltr. fløte

2 egg

1 ss kyllingfond

50 g parmesan

1 finhakket vårløk

50 g finhakket basilikum

100 g gorgonzola (eller mer om du vil ha mer ostesmak)

Finhakk løken og fres den i 1 ss smør. Finhakk soppen og fres den sammen med løken. Tilsett fløten, sammenpiskede egg, kyllingfond og osten. Kok opp og tilsett vårløk og basilikum.

Serveres med pasta etter eget ønske og et dryss med sprøstekt bacon.

 

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese