Det selvlagde utekjøkkenet, en deilig plass å være

Det selvlagde utekjøkkenet er den beste uteplassen på eiendommen vår. Så snart det er mulig på forsommeren, pakker vi ut det hjemmelagde utekjøkkenet, vasker det, kobler til vann, legger ut kjøkkenutstyr og pynter med mer og mindre praktiske gjenstander. 

Det er helt nydelig å kunne lage mat på det selvlagde utekjøkkenet  etter en hel dag på kontoret. Så fort det er vær til det, lager jeg maten her.

Kurvene på bildet over er fra Riviera Maison.

Trekassene vi bruker som hyller på det selvlagde utekjøkkenet, er kjøpt i en interiørbutikk.

Jeg pynter opp med både blomster og urter.

Bak forhenget har vi en varmtvannsbereder på 30 ltr. Akkurat passe til litt oppvask. I tillegg står gassen til kokeplatene der.

 

Små søte krukker fra Green Gate kan brukes til f.eks. tannpirkere. 


De fine norgesglassene med lokk og sugerør er supre og gjør at man ikke så lett får i seg veps sammen med det man drikker.

Salt- og pepperkvernen er fra Zassenhaus.

 

Litt jålete kanskje, men siden det meste av pynten går i rosa, har jeg kjøpt kniver, sleiver, vannkoker og miksmaster i rosa også.

  

Den fine hjemmestrikkede kluten, har jeg fått av ei venninne. Såpene og koppehånklene kommer fra Green Gate. I kurvene har jeg mel, pasta, ris, boller og annet utstyr jeg trenger i matlagingen.

Nå er det bare å håpe på fint vær i sommer, så vi kan kose oss og lage mat i det selvlagde utekjøkkenet.

Du finner flere bilder fra hagen og uteplassene våre her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese