Juledessert med sirupssnipper

Juledessert med sirupssnipper smaker godt og er en fin måte å bli kvitt litt av julekakene på. Jeg har brukt sirupssnipper, men du kan også bruke pepperkaker. Jeg har Noras eplekompott, men om du heller vil bruke en annen kompott, finnes det flere i matbutikken.

150 g sirupssnipper

50 g smør

3 dl kremfløte

200 g kremost naturell

5 ss melis

1 pose eplekompott

1 ts malt kanel

Knus kakene fint med kjøkkenmaskin, stavmikser eller ha dem i en pose, og rull over en kjevle. Smelt smør, og bland det sammen med kakesmulene. Fordel blandingen i bunnen av små porsjonsglass.

Sett glassene kaldt i en halvtime. Pisk fløte til lett krem. Pisk kremost sammen med melis i en annen bolle. Vend fløtekremen i ostekremen. Legg på eplekompotten. Fordel kremen i glassene og dryss på litt kanel.

Juledessert med sirupssnipper
Juledessert med sirupssnipper

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese