Rekecocktail med sting

Denne rekecocktailen er en liten vri på en gammel slager. Den smaker best med ferske reker, men om du ikke har tilgang på det, kan du bruke frosne, eller til nød, fra lake, men da ville jeg skylt dem i kaldt vann og tørket av dem, før bruk.

1 pose majones

1 ss ketchup

1 ss grov sennep

1 ss worcestersaus

1 ss cognac

300 g pillede reker

Bland alt sammen og Smak til med pepper og litt cajennepepper

1/2 agurk i små terninger

1/2 paprika i små terninger

Litt isbergsalat

Legg isbergsalat i bunnen på porsjonsformer, legg rekesalaten oppa. Legg tilslutt agurk, paprika og pynt med en persilledusk.

Server rekecocktail sammen med noe med crunsj, f.eks. kjeks.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese