Akevittsild

Akevittsild er godt, selv om du ikke liker akevitt også og den er nok faren min sin favorittsild. Jeg tror alle liker sild, det gjelder bare å finne den rette sildevarianten. 

4 kryddersildfileter i passe biter

1 rødløk i tynne ringer

3 ss rapsolje

1 ss sherry

4 ss akevitt

1 ss sukker

Legg sild og løk lagvis i et glass. Rør sammen olje, sherry, sukker og akevitt og hell laken over silden. La blandingen trekke i kjøleskapet over natten. Holdbar i minimum 2 uker i kjøleskapet.

Du finner flere spennende sildevarianter HER.


Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese