Andebryst – perfekt stekt

Andebryst er ikke så vanskelig å få perfekt og om du følger denne oppskriften, får du dem medium stekte med sprøtt skinn.

Andebrystene rutes med en skarp kniv, men ikke skjær så dypt at du snitter kjøttet. Gni inn skinnet med salt og pepper, før du legger dem med skinnsiden ned i en kald panne uten fett. Sett kokeplaten til nest høyeste varme og stek andebrystene til skinnet er gyllenbrunt,  før du snur dem og steker dem 1 minutt med kjøttsiden ned.

Legg andebrystene over i en ildfast form og stek dem på 200 grader i 10 minutter. La dem hvile minst 15 minutter, så kjøttsaftene skal få satt seg, før du deler dem opp.

Andebryst - perfekt stekt
Andebryst – perfekt stekt

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese