Argentinsk kalvefilet med blåskimmelpoteter og chimichurri

Beregn 200 – 250 g kjøtt per person.

Kalvefileten bør ha ligget i romtemperatur i ca. 30 minutter før grilling. La den ligge i ferdigkjøpt rub før grillingen, så blir den ekstra god. Brun fileten godt på alle kanter på grillen, før du legger den på den øvre hylla og lar den ligge der til den er ferdig stekt. Stikk gjerne inn et steketermometer, så er du sikrere på resultatet. Fileten er rød når den har en kjernetemperatur på 52 grader og rosa når steketermometeret viser 55 grader. La fileten hvile i ca. 15-20 minutter før den skjæres opp og serveres.

Du finner oppskrift på chimichurri her.

Potetsalaten finner du oppskrift på her.

Server med valgfrie grønnsaker. Jeg har stekt minitomater, sopp og løk, som kun er krydret med litt salt og pepper.

Du kan få tilsendt nyheter fra bloggen, ved å sende oss e-postadressen din:

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese