Baguette med karrikylling

Baguette med karrikylling er en deilig lunsjrett. Du kan enten kjøpe ferdige baguetter, eller lage dem selv. Jeg baker alltid en stor porsjon og legger halvstekte i fryseren, så de smaker helt nybakte igjen etter en tur i ovnen.

Kyllingsalaten:

2 kyllingbryst

1 pose majones

3 ss rømme

1 ss karri

1/2 sitron, saften

1 klype tørket chili

1 boks ananas, finhakket

1/2 rødløk, finhakket

2 ss bladpersille, finhakket

Salt og pepper

Stek kyllingbrystene og del dem i terninger. Bland alle ingrediensene i en bolle.

Del baguetter på langs, legg på et salatblad og kyllingsalaten på den nederste delen. Legg på sprøstekt bacon og pynt med friske grønnsaker. Legg på den øverste delen av baguetten. Server gjerne baguette med karrikylling sammen med ovnsbakte småpoteter.

Du finner oppskrift på baguetter her.

Ovnsbakte poteter finnes i mange varianter på bloggen, du finner du oppskrift på en variant her.

Baguette med karrikylling
Baguette med karrikylling

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese