Coleslaw

Coleslaw passer godt til mye forskjellig, bl.a. burger, spareribs, pølser, koteletter, flintstek og forskjellig annen grillmat. Den smaker også godt på brødskiva, med f.eks. en skive kokt skinke. Dette er min aller beste oppskrift på coleslaw.

1 pose majones

1 boks creme fraiche

1/2 lime, kun saften

2 ss sukker

2 ss HP saus

4 ss agurkmiks

1 ss eplesidereddik

salt og pepper

1 pose med ferdigrevet gulrot og kål

Bland alt sammen og sett kaldt til den skal brukes. Om du har lyst på litt mer jobb, kan du rive gulroten og finsnitte kålen selv.

Coleslaw
Coleslaw

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese