Dillstuede poteter – en veldig lettvint oppskrift

Dillstuede poteter er deilig til fiskeretter med både stekt og kokt fisk. Denne oppskriften er passe til 4 porsjoner, er av det lettvinte slaget, men smaker minst like godt som de tradisjonelle oppskriftene.  

8 poteter

2 ss smør

4 dl fløte

1 ts sennep

Lys maisennajevner

Salt

Pepper

Frisk dill

Skrell potetene, kok dem og skjær dem i biter. Kok opp fløte og sennep, jevne med lys maisennajevner, kok opp og smak til med salt og pepper. Tilsett potetene og masse finhakket dill. Et tips er å servere dillstuede poteter til spekemat.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese