Faremat

Vi kalte alltid morfaren min for far og siden han var verdens aller snilleste, elsket vi å være sammen med ham. Brødskive (måtte være Klausen grisla kneip) med smør, egg, tomat og salt, var noe av det beste han kunne få til frokost og egget måtte være kokt i 7 minutter (eller 8, hvis egget var stort). Jeg syntes ikke dette var spesielt godt som barn, men broren min ville alltid sitte ved siden av far, med sin egen faremat.

Etter jeg ble voksen, har jeg testet igjen, men denne gangen med pepper, som jeg liker godt og med søte minitomater fra egen avling. Om du ikke har testet faremat, kan jeg anbefale det til frokost en dag og kanskje med en skive sprøstekt bacon på toppen.

Du finner flere frokostoppskrifter, til både hverdags og fest, her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese