Fiskeform med snøfrisk og erter

Denne fiskeformen er en god hverdagsrett som smaker godt med båtpoteter til, men det går fint med kokte også. Denne oppskriften er passe til 4 personer.

600 g valgfri fisk i terninger (jeg brukt laks og torsk)

1 løk i skiver

1 finhakket hvitløk

1 beger creme fraiche

1 beger snøfrisk

1 pk frosne erter

Salt og pepper

200 g reven ost

Legg fisken i en smurt, ildfast form. Fordel løk og hvitløk over fisken. Kok opp creme fraiche, snøfrisk, erter, salt og pepper og hell det over fisken. Strø over reven ost og sett formen i ovnen på 200 grader i 30 minutter.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

2 kommentarer om “Fiskeform med snøfrisk og erter

Stengt for kommentarer.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese