Fylt brød

Fylt brød er deilig som lunsj, en kveldsrett eller som tilbehør til suppe eller tapas.

1 landbrød ev. loff

1 pk bacon i små terninger, sprøstekt

50 g smør, romtemperert

1 ss dijonsennep

2 fedd hvitløk, finhakket

1 kvast persille, finhakket

150 g ost, gjerne vellagret og gjerne flere slag

Skjær brødet i ruter på ca. 3 x 3 cm. Ikke skjær helt igjennom, for brødet skal henge sammen i bunnen.

Bland smør, hvitløk, persille og sennep. Gni inn brødet med smørblandingen, inkl. nedi kuttene. Dytt baconet ned i snittene og deretter osten.

Legg brødet på et bakeark, i en ildfast form og sett det i ovnen på 200 grader til osten får fin farge, ca. 15 min.

Fylt brød
Fylt brød

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese