Gratinerte nachos med kylling

Gratinerte nachos med kylling er en deilig variant av fredagstacoen og en favoritt hos oss.

1 pk nachos etter smak og behag. Jeg har brukt med ost og jalapeño

400 g kyllingstrimler

1 finhakket løk

2 fedd finhakket hvitløk

1 pk revet ost

1 pk. tacokrydder, eller bruk hjemmelaget

Limebåter

Koriander

Stek kylling, løk og hvitløk, bland i tacokrydder. Hell posen med tortillachips utover en ildfast form, dekket med bakepapir. Bre kyllingblandingen over, dryss ost på toppen. Gratineres i ovnen på 225 grader, til osten er gyllen. Ta den ut når osten har fått fin farge og før chipsen blir for brun. Legg på limebåter og frisk koriander.

Server gratinerte nachos med kylling med en god salat eller salsa og guacamole, som du finner oppskrift på her.

Du finner flere deilige varienter av fredagstaco HER.

Gratinerte nachos med kylling
Gratinerte nachos med kylling

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese