Grilla grønnsaker

Grilla grønnsaker passer til mer enn grillmat, de kan brukes til det meste av kjøtt og fiskeretter. Vi griller hele året, men det er jo selvfølgelig hyggeligst om sommeren. Et av favorittilbehørene til grillmaten, er å ta grønnsakene på grillen. Det er enkelt, kan varieres i nesten det uendelige og smaker veldig godt.

Skrell og del ønskede grønnsaker i munnfullbiter. Her har jeg brukt gulrot, Lilla reddik, persillerot og løk. Legg grønnsakene med en god klatt smør, i en form som tåler grillen. Krydre med ønskede urter og krydder, f.eks. rosmarin, hvitløk, salt og pepper.

Sett formen på grillen og rør rundt av og til. Når grønnsakene begynner å se klare ut, er det lurt å ta en liten smak, for å sjekke at de virkelig er det. Spises med fisk eller kjøtt etter eget ønske.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese