Grønt beist

Grønt beist er min variant av «green beast», smaker mildt av lime og anis og er en av mine favoritter. Green beast ble først laget av Charles Vexenat, som kommer fra Dijon i Frankrike, men har jobbet som bartender i London og på Ibiza. Hans versjon er laget med vann og min med sodavann, så den får litt bobler. Grønt beist er velegnet som velkomstdrink og kan gjerne lages som en punch i en stor bolle. Du kan erstatte absinten med andre varianter av anisbrennevin, men da får den ikke det fine, grønne skjæret.

3 cl sugar cane sirup

6 skiver skrelt agurk, 3 med skall og 3 uten

3 cl absint

3 cl nypresset limesaft

12 cl sodavann

Knus 3 agurkskiver (uten skall) sammen med syrup med en muddler. Tilsett absint, limejuice og is. Fyll på sodavann og pynt med 3 agurkskiver (med skall).

 

 

Du finner mange spennende drinker, både med og uten alkohol her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese