Hjemmelaget fiskekraft

Hjemmelaget fiskekraft

Hjemmelaget fiskekraft er enkelt og billig å lage selv. Når jeg kjøper fisk i fiskedisken og de skjærer ut filetene for meg, tar jeg alltid med avskjæret. Dette legger jeg i en kjele når jeg kommer hjem, heller på vann og legger i grovhakket løk, hele pepperkorn og laurbærblader. Jeg bruker ofte gulrotskiver og purre også.

Jeg lar det trekke i ca. 30 minutter, før jeg siler av kraften og lar den koke videre til halv mengde, så det tar mindre plass i fryseren. Jeg heller kraften i passe store bokser, som jeg tar opp igjen og bruker i sauser og supper.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese