Hjemmerøkt skrei

Vi har mer kjøkkenutstyr enn de fleste hobbykokker, og denne røykemaskinen ga jeg i gave til mannen i huset sist han hadde bursdag, siden den gamle Abu-røyken hadde takket for seg. Vi bruker den til mye forskjellig, både fisk, kjøtt og ost. Det er vel egentlig bare fantasien som begrenser oss.

Denne gangen ble det skreien som fikk gjennomgå. Det er enkelt å bruke denne maskinen. Legg fisken i en form, dryss over litt salt og trekk plastfolie over. Stikk munnstykket inn i et hjørne og tenn på røykemaskinen. Vi lot fisken røyke seg i 15 minutter, men det er en smakssak hvor mye røyksmak det skal være.

Den røkte fisken kan serveres med mye forskjellig tilbehør, f.eks. eggesmør, ertepuré og potetmos,

Nå kan du få tilsendt nyheter fra bloggen, ved å melde deg på HER Det er helt gratis 😊

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese