Italiensk forrett med argentinske villreker eller scampi

Denne forretten med argentinske villreker (ev. gambas eller scampi) er enkel å lage og smaker veldig godt. Den kan også brukes som en lunsjrett, med godt brød til, f.eks. foccacia.

12 villreker

1 dl olivenolje

2 knuste fedd hvitløk

4 minitomater delt i små terninger

1 neve finhakket bladpersille

4 ts parmesan

4 ss løkspirer eller andre sprier du får tak i

Fres rekene og hvitløken i olivenoljen, så rekene skifter farge, om de er rå. Om rekene er ferdig kokt, skal de kun frese i 30 sekunder, så de får en lunk. Tilsett minitomater, persille og pepper og la det kose seg i 30 sekunder til.

Fordel i forretten i 4 serveringsboller. Dryss over parmesan og spirer.

Om du vil servere retten med foccacia, finner du oppskrift på flere nydelige varianter på bloggen, f.eks denne her.

Du finner masse spennende forslag til forretter her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-posten din her. Det er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese