Karrisild

Karrisild fås kjøpt i matbutikken, men den er ikke i nærheten så god som den du lager selv. Jeg vanner alltid ut sildefiletene i 2 døgn i melk i kjøleskapet, deretter skyller jeg av melken og tørker filetene i kjøkkenpapir.

1 pk majones

2 dl crème fraîche

1 ss karri

2-3 ts sennep

2 ss kapers

1 stor løk, finhakket

2 epler, skrelt og delt i små terninger

1 ss agurkmiks

6 utvannede kryddersildfileter, delt i gaffelbiter

Pepper

Bland alt, utenom sildefileten og smak til med pepper. Rør inn sild og la karrisilden stå kaldt i 2 døgn, før du spiser den.

Du finner flere deilige sildeslag, både tradisjonelle og mer spennende varianter her.

Karrisild
Karrisild

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese