Kokoskylling

Kokoskylling er en rett det er enkelt å gange opp oppskriften og lage i en stor gryte, om det er mange som skal spise. Denne oppskriften er passe til 4 personer.

2 løk, grovhakket

800 g kyllingfilet i strimler

4 store gulrøtter i skiver

1 boks kokosmelk

1 boks kokoskrem

1/2 flaske sweet chili sauce

1 ss kyllingfond

4 vårløk i strimler

1 boks ananas i biter

1 gul paprika i strimler

Salt og pepper

1 bok choy i strimler

Fres løken sammen med kyllingen i litt olje i en gryte. Tilsett gulrot, kokosmelk, kokoskrem, fond og sweet chilisauce  og la det koke til kyllingen er  gjennomkokt og gulrøttene fortsatt har tyggemotstand.

Tilsett resten av ingrediensene, smak til med salt og pepper og server kokoskylling med ris eller nudler.

Kokoskylling
Kokoskylling

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese