Kokoslaks

Kokoslaks er en rett det er enkelt å gange opp oppskriften og lage i langpanna, om det er mange som skal spise.

2 løk, grovhakket

4 store gulrøtter i små terninger

1 purre i strimler

1/2 flaske sweet chili sauce 

1 boks kokosmelk

1 boks kokoskrem

Salt og pepper

800 g laks i porsjonsstykker

Kokosflak

 

Legg løk. gulrot og purr i en ildfast form og fordel laksestykkene oppa. Bland sammen kokosmelk, kokoskrem og sweet chilisauce i en bolle og smak til med salt og pepper. Hell kokosblandingen over fisken og grønnsakene og dryss over kokosflak. La det steke i ovnen på 200 grader til laksen er klar. Gulrøttene skal fortsatt ha tyggemotstand.

Kokoslaks
Kokoslaks

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese