Kylling i svartpeppersaus

Kylling i svartpeppersaus er en ganske kjapp rett å tilberede, så den passer fint i en hektisk hverdag.

700 g kyllingkjøtt i strimler

2 løk i strimler

1/2 purre i strimler (ev. 2 vårløk)

2 paprika i strimler

4 ss Lee Kum Kee svart peppersaus

2 ts østerssaus

4 ts soyasaus

4 ts sukker

2 ts god sesamolje

3 dl kyllingkraft

Ev. maisennajevner

Kylling i svartpeppersaus
Kylling i svartpeppersaus med ris

 

Brun kyllingkjøttet i pannen til det er halvstekt. Bland svart peppersaus, østerssaus, soyasaus, sukker, sesamolje og kyllingkraft i en bolle eller litermål og hell det over kyllingen. Tilsett løk og det småkoke til kyllingen er gjennomkokt. Om du synes sausen er for tynn, kan du røre inn litt maisennajevner. Rør inn paprika og purre og la det kose seg ett par minutter, før du serverer med ris, kokt etter anvisning på pakken.

 

Kylling i svartpeppersaus

 

Om du har lyst på mer inspirasjon til matretter fra alle verdenshjørner, kan du ta en titt HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

 

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese