Libanesisk biffgryte

Libanesisk biffgryte smaker mye, men er ikke spesielt sterk, hvis du ikke tilsetter ekstra chili.

500 g storfestrimler

2 løk i strimler

1 grønn paprika

1 dl vann

Marinade til libanesisk biffgryte:

1 ss ketsjup

1 ss tomatpuré

1/2 dl olivenolje

1 ss frisk revet ingefær

2 ss sitronsaft

2 fedd finhakket hvitløk

1 finhakket grønn chili, eller mer om du vil

1/4 ts pepper

Bland alle ingrediensene og la kjøttet marinere, minimum 1 time, men gjerne til neste dag. Fres kjøttblandingen sammen med løken i en stekepanne. Tilsett paprika og vann og la det koke i 5 min. Server libanesisk biffgryte med ris eller couscous.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese