Marinert kyllingbryst i burgerbrød

Marinert kyllingbryst i burgerbrød er en lettvinn og smakfull rett, som passer godt både til lunsj og middag. Denne oppskriften er passe til 4 personer.

Marinade til kyllingen:

Saften av 1 sitron

1 ts chilipasta

2 ts hvitløkspasta eller 2 finrevne fedd

1 ss korianderpasta

1 ss sennep

2 ss olivenolje

Salt

Pepper

Bland alt sammen og smør kyllingfiletene med den. La kyllingen kose seg i noen timer, gjerne over natten. Grill den eller stek den i panne, til den er gjennomstekt, men fortsatt saftig.

Serveres med salat, agurk, rødløk i strimler, tomat, paprika og aioli.

Når jeg bruker den som middagsrett, serverer jeg med poteter til, f.eks:

Ovnsbakte perlepoteter:

Legg 200 – 250 g perlepoteter i en langpanne, sammen med litt olivenolje. Rist litt på formen, så potetene blir helt dekket av olje. Krydre med salt, pepper og ev. annet krydder du har lyst på og sett dem i ovnen på full guffe i 15 minutter. Skru deretter ned til 200 grader og la dem steke til de er sprø utenpå og myke inni.

 

Du kan kjøpe ferdige burgerbrød, men hjemmelagde smaker best. Du finner oppskrift HER.

Om du lager en stor porsjon, kan du fryse ned og ta opp til middag senere. De smaker akkurat like godt da.

 

Marinert kyllingbryst i burgerbrød
Marinert kyllingbryst i burgerbrød

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese