Morsdag

Morsdag er en gammel tradisjon i store deler av verden. I starten var det religiøse organisasjoner som arrangerte den, men i 1918 klarte noen ideelle organisasjoner, en del forretningsfolk og massemedia å få etablert morsdagen som en årlig begivenhet. Dagen har etter hvert blitt veldig kommersiell, med markedsføring av morsdagskake, blomster og gaver.

Siden det er morsdag, kan vel mor ønske seg noe annet en frokost på sengen, siden ikke alle mødre er superentusiastiske for smuler i sengetøyet.

Denne moren (jeg) er veldig glad i mat fra østen og derfor står denne menyen som førstevalg:

Forretten er salma med litt smak av østen – en nydelig og lettlagd forrett.

Forrett - morsdag

Du finner oppskriften HER.

Til hovedrett ønsker jeg meg tunfisktataki, som du finner oppskrift på HER.

Hovedrett - morsdag
Hovedrett – morsdag

Desserten må bli kulfi, som er en indisk iskrem.

Dessert - morsdag
Dessert – morsdag

Den finner du oppskrift på HER.

Etter denne deilige middagen er det bare å nyte resten av dagen og kanskje toppe det med en nydelig, færøysk eplekake, som du finner oppskrift på HER.

Aperitivo ønsker alle sine lesere en fin morsdag.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese