Parmesangratinerte minipoteter

Parmesangratinerte minipoteter passer til stekt og grillet kjøtt, nåde rødt og hvitt.

Jeg liker godt å servere minipoteter. Jeg kaller dem sexypoteter og bruker dem til mye forskjellig.

En av favorittene, er å risle dem med olje og sette dem i ovnen på 200 grader. Når de nærmer seg ferdige inni (kjenn med en spiss kniv), drysser jeg reven parmesan over og setter dem inn i noen minutter til, så osten smelter og blir gyllen. Disse potetene passer godt til mange slags retter av både kjøtt og fisk og kan gjerne brukes som en del av et tapasmåltid.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese