Pestomarinerte argentinske villreker

Pestomarinerte argentinske villreker smaker aller best med hjemmelaget pesto, men om du ikke har tid til å lage selv, går det fint med ferdigkjøpt også. Om du ikke får tak i argentinske villreker, går det like fint med scampi.

Pesto:

150 g fersk basilikum

3 dl olivenolje

100 g pinjekjerner

200 g parmesan

2 fedd hvitløk

1 ts salt

Kjør basilikum, pinjekjerner, parmesan, hvitløk og olivenolje i en foodprosessor til du får en kremet masse. Smak til med salt.

Pestomarinerte argentinske villreker
Pestomarinerte argentinske villreker før steking
Rekene:

1 pk. argentinske villreker

Grillspyd

Pesto

Om du bruker grillspyd av tre, er det lurt å la dem ligge i vann først, så de ikke tar fyr.

Tre rekene på spyd og smør på pesto. De kan med fordel ligge i kjøleskapet en time eller to og marinere før grilling.

Pestomarinerte argentinske villreker

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese