Pulled pork inspirert av Libanon

Pulled pork inspirert av Libanon ble til, selv om jeg vet at de ikke spiser svinekjøtt i Libanon, men jeg ble fristet til å bruke svin i denne retten likevel.

1 svinenakke

2 ss libanesisk 7-krydder (fås i asiatiske butikker) eller du finner oppskrift her

2 dl vann

1 ts pepper

2 ss grønnsaksfond

Legg svinenakken i en ildfast bolle/form. hell på vann og fond. Dryss krydderet over svinenakken. Sett på lokk eller dekk med folie og sett i ovnen på 80 grader i 12 timer.

Riv svinenakken i strimler med to gafler og bland med væsken.

Server pulled pork inspirert av Libanon med libanesiske lomper, som fås kjøpt i asiatiske butikker og  tabbouleh, som du finner oppskrift på her

og hummus, som du finner oppskrift på her.

Pulled pork inspirert av Libanon

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese