Pyttikalkun

Pyttikalkun er velsmakende restemat. Når jeg har stekt en helt kalkun, blir det alltid rester de kan brukes til mange slags retter og du finner flere på bloggen.

Denne oppskriften er passe til 4 personer

2 løk  strimler

1 pk bacon i terninger

8 mellomstore, kokte poteter

1 pk. aromasopp eller sjampinjong i skiver

500 g kalkunkjøtt i terninger

4 sammenpiskede egg

Salt og pepper

Stek løken i smør til den er gyllen, før du tilsetter bacon og sopp og steker videre til alt har fått fin farge. Tilsett poteter, kalkun og stek på lav varme til alt er gjennomvarmt. Rør inn sammenpisket egg og smak til med salt og pepper.

Pyttikalkun
Pyttikalkun

Server pyttikalkun med en BBQ-saus eller ketsjup og et godt brød, f.eks. valnøttbrød, som du finner oppskrift på her.

Du finner flere forslag til bruk av kalkunrester HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese