Rekecocktail med sting og avokadokrem

Rekecocktail med sting og avokadokrem

Rekecocktail med sting og avokadokrem er en super forrett og en av mine favoritter. Om du synes den blir litt for sterk, kan du redusere mengden chili, men avokadokremen runder godt av stinget fra chilien.

1/2 finhakket paprika

1 finhakket vårløk

1 mango i små terninger

2 finhakkede røde chili

1 lime, kun saften

1 neve finhakket koriander

200 g pillede reker

Bland sammen paprika, chili, vårløk, mango, limesaft, koriander og reker. Fordel blandingen i 4 porsjonsformer.

Avokadokrem:

1 avokado

1 lime, kun saften

2 ts honning

2 ss fløte

Alt blandes og kjøres jevnt i stavmikser, helles over i spumaflaske og sprøytes på toppen av hver skål. Om du ikke har spuma, kan du legge den på med en spiseskje.

Strø over litt knust spelt- og honningknekkebrød fra Sigdal Bakeri eller noe annet sprøtt og godt. Rekecocktail med sting og avokadokrem Pyntes med frisk koriander og et par gressløkstrå.

Rekecocktail med sting og avokadokrem
Rekecocktail med sting og avokadokrem

Du finner flere spennende oppskrifter med reker her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. 

Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese