Sandkaker

Sandkakene hører julen til og er en av de sju slagene. De kan spises som de er, eller fylles med f.eks. krem og bær eller multekrem og brukes som dessert.

200 g romtemperert smør

250 g mel

100 g mandler skåldet og malt

1 egg

100 g sukker

Smuldre smør og mel. Tilsett mandler, egg og sukker. Arbeid deigen sammen, og la den hvile i minimum en time i kjøleskapet.

Spray sandkakeformene med formfett. Trykk deigen ut i formene. Stek sandkakene midt i ovnen på 175 grader i 10-15 minutter, og la dem avkjøles litt i formene før de legges på en rist.

Sandkaker oppbevares i tett boks eller i fryseboksen.

Sandkaker
Sandkaker

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese