Sangria

Sangria smaker godt som velkomstdrink, men passer også godt som kosedrikke på varme sommerkvelder. Denne oppskriften er til ca. 6 personer, som velkomstdrikke.

1 liter spansk rødvin

1 dl spansk brandy

1 kanelstang

1/2 liter sitronbrus

Frukt og bær etter eget ønske. Jeg har brukt eple, appelsin, jordbær, bringebær og blåbær.

Dag 1:

Bland rødvin, brandy og kanelstang. Sett kaldt over natten.

Vask og rens bærene og legg dem i fryseren.

Dag 2:

Skrell og kutt all frukten i terninger. Det er viktig å fjerne det hvite skallet på appelsinen, så den ikke gir bitter smak til sangriaen.

Legg frukt og bær i rødvinsblandingen, fyll på brusen og server sangria iskald.

Sangria
Sangria

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese