Sauterte poteter

Sauterte poteter passer til både kjøtt- og fiskeretter. Denne oppskriften er passe til 4 personer

8 middels store poteter, skrelt og kuttet i terninger på 2 x 2 cm
4 ss olivenolje
20 g smør
2 never hakket bladpersille
2 finhakkede sjalottløk
Salt og pepper

Kok potetene i lettsaltet vann i 1 minutt, før du heller av vannet og lar dem tørke litt.
Hell olivenoljen i en middels varm stekepanne og tilsett potetene. La potetene kose seg på middels varme til de er gyllenbrune og møre. Snu dem, så de får fin farge på alle kanter. Smak til med salt og pepper, reduser varmen og tilsett smør, persille og sjalottløk og rør godt. La smøret smelte og glaser potetene og sjalottløken.

Sauterte poteter
Sauterte poteter

Du finner masse spennende potetoppskrifter HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese