Sennep- og karrisaus til kylling, svin og lam

Sennep- og karrisaus til kylling, svin og lam ble til en gang vi hadde lyst på lammekarré, men ikke ønsket en helt standard lammerett. Den ble en suksess og egner seg også til både svin og kylling.

1 eple i små terninger

1 finhakket hvitløk

3 store, finhakkede sjalottløk

1 ss smør

1 ts honning

2 ts karri

1 ss grov sennep

1 ss lammefond

3 dl fløte

Salt og pepper

2 ss finhakket gressløk

Fres sjalottløk, hvitløk og eple i små terninger i smør til det er mykt og blankt. Tilsett honning, karri, sennep, lammefond og fløte. La det koke 10 minutter, før alt kjøres sammen til en jevn saus, med en stavmikser. Smak til med salt og pepper og tilsett gressløk rett før servering.

Sennep- og karrisaus til kylling, svin og lam
Sennep- og karrisaus til kylling, svin og lam

 

Du finner flere spennende sausoppskrifter her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese