Smørdampede rotgrønnsaker

Smørdampede rotgrønnsaker passer til både kjøtt og fisk. Det er enkelt å lage og smaker kjempegodt. Du kan velge andre grønnsaker enn det jeg har gjort her, så ikke la deg begrense av oppskriften. Uansett hva du velger, ser det lekrest ut at noen av grønnsakene har litt farge.

1 polkabete

1 gulbete

2 gulrøtter

1 persillerot

1/2 sellerirot

1/2 purre, grovhakket

1 god klatt smør

Salt og pepper

Skrell grønnsakene og del dem i terninger. Smelt smøret i en kjele, tilsett grønnsakene, litt salt og pepper.

La grønnsakene koke i smøret på lav temperatur, mens du rører av og til. Sjekk etter noen minutter om de er møre. Koketiden på smørdampede rotgrønnsaker er avhengig av størrelsen på terningene.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese