Thailandsk kyllingsuppe

Thailandsk kyllingsuppe er en deilig og varmende rett, som passer godt nå på høsten. Om det frister med litt kokossmak, kan du lage thailandsk kyllingsuppe med kokoskrem i stedet for creme fraiche med  kokoskrem.

4 kyllingfileter i biter

2 løk i strimler

1 finhakket chili

1 cm sitrongress i tube

2 gulrøtter i små terninger

4 ss thailandsk kyllingkraft

2 cm koriander fra tube

2 cm hvitløk fra tube

1 ss sweet chili dipping saus

1 boks creme fraiche

2 ts karri

1 l vann

1 paprika i strimler

2 finsnittede vårløk

Litt frisk koriander til pynt

Kyllingfilet og løk brunes i en gryte. Tilsett chili, gulrøtter, thailandsk kyllingkraft, koriander, hvitløk, sitrongress, karri, sweet chili dipping saus, creme fraiche og vann.

La det koke til kyllingen er gjennomkokt, før paprika og vårløk tilsettes. Pyntes med frisk koriander.

Vi serverer thailandsk kyllingsuppe med godt brød til, f.eks. hjemmelagde baguetter.

Du finner masse fristende suppeoppskrifter her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese