Thaipizza

Thaipizza er en av de mest populære oppskriftene på bloggen. Jeg serverer nesten alltid thaipizza til broren min, når han kommer på besøk også, for den er nok en av favorittene hans.

Jeg lager pizzabunn på vanlig måte. Du finner oppskrift på pizzabunn her.

Når den står og hever, startet jeg på fyllet:

3 kyllingfileter

1 pose conimex marinademiks saté

1 finhakket chili

3 ss ketjap manis

5 ss rapsolje

1 strimlet rødløk

1 strimlet paprika

1/2 glass sataysaus

1 pk reven ost

1 boks ananasbiter

Sweet chili dipping sauce

1 pose cashewnøtter

Frisk koriander

Limebåter

 

Skjær kyllingen i tynne strimler og legg den i en marinade av marinademiks saté, ketjap manis og rapsolje.


Kjevle ut pizzabunnen, la den heve, for så å forsteke noen minutter i ovnen. Ta den ut når den har fått litt farge, smør på sataysaus, legg på reven ost, rødløk,  paprika, ananas og kyllingstrimlene. Om du liker det litt sterkt, kan du også legge på finhakket chili. Strø over cashewnøtter på toppen.

Thaipizza stekes i ovnen, på 300 grader, til den får fin farge. Risle over sweet chilisaus og legg på blader av koriander og limebåter før servering.

Du finner flere spennende pizzavarianter her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese